Cruisereiziger
Bestemmingen

Ook homostellen stappen in huwelijksbootje van Celebrity Cruises

Celebrity EclipseGeen betere dag om de dag voor Valentijn te komen met leuk nieuws voor iedereen! Trouwen aan boord van een cruise schip is al enige tijd mogelijk en is een droom van vele bruidsparen. De schepen van Celebrity Cruises varen onder Maltezer vlag en Malta heeft de kapitein van elk schip de mogelijkheid gegeven om huwelijken te sluiten wanneer het schip zich in internationale wateren bevindt. Met de bekrachtiging van de ‘Civil Union Act 2014’ in Malta is het ook voor homostellen mogelijk om aan boord van Celebrity schepen te trouwen.

Het deskundige team van Celebrity Weddings kan met alle zaken rondom het regelen van een bruiloft aan boord van de schepen behulpzaam zijn. Zij bieden geweldige pakketten aan en helpen natuurlijk ook bij de apostille die nodig is om het huwelijk na terugkomst in het land of de staat waar men woont, te bekrachtigen. Het aan boord van een Celebrity schip gesloten homohuwelijk kan uiteraard alleen bekrachtigd worden, indien het land waarin men woont, dit huwelijk erkent.

Vanaf januari 2015 heeft de staat Florida overigens als 36e staat van USA besloten het homohuwelijk te legaliseren. Nederland heeft al sinds september 2000 een officiële legalisering doorgevoerd.

Lees meer over Trouwen op een cruiseschip in Trouwen & Cruisen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger