Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Nieuwe haven voor Carnival Corporation op Dominicaanse Republiek

VCarnival Corporation Amber Cove 2anaf oktober 2015 stopt een groot aantal schepen van de Carnival Corporation in de nieuwe haven Amber Cove op de Dominicaanse Republiek. Schepen van AIDA Cruises, Carnival Cruise Lines, Costa Cruises, Cunard, Holland America Line en P&O Cruises meren aan op deze Caribische bestemming.

Carnival heeft 85 miljoen dollar geïnvesteerd in deze bestemming die sinds de jaren 80 niet meer vaak is bezocht. De haven ligt redelijk dicht bij Grand Turk en ligt strategisch voor toekomstige routes naar Cuba. De nieuwe haven bestaat uit een dok met 2 ligplaatsen. In totaal verwacht Carnival het eerste jaar meer dan 250.000 cruisepassagiers en wordt er aan 430 mensen werkgelegenheid geboden.

Carnival Corporation Amber Cove PortHet eerste bezoek aan Amber Cove is van de Carnival Victory op 6 oktober 2015. Daarna volgen de Queen Mary 2 (22 november), Azura (P&O Cruises) op 5 december, AIDAvita op 11 december, Costa Deliziosa op 31 december en Holland America Line’s Nieuw Amsterdam op 19 januari 2016.  Daarna volgen nog vele andere, 57 stops door in totaal 13 schepen in de periode tot april 2016. Ruim 155.000 cruisereizigers maken dan kennis met Amber Cove.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)