Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Video’s van uitdokken nieuw cruiseschip Anthem of the Seas

  • 22 februari 2015 om 17:28
    Permalink

    Wat een geweldige happening is dat toch steeds. Weer zo’n groot cruise schip klaar, en de volgende staat al weer klaar.Maar de passagiers zullen flink in de buidel moeten tasten om mee te mogen.Maar wie het breed heeft,laat het breed hangen nietwaar?

Reacties zijn gesloten.