Cruisereiziger

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Video’s van uitdokken nieuw cruiseschip Anthem of the Seas

  • Wat een geweldige happening is dat toch steeds. Weer zo’n groot cruise schip klaar, en de volgende staat al weer klaar.Maar de passagiers zullen flink in de buidel moeten tasten om mee te mogen.Maar wie het breed heeft,laat het breed hangen nietwaar?

Reacties zijn gesloten.