Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Royal Caribbean maakt naam bekend van 3e Oasis schip: Harmony of the Seas

Na de geruchten heeft Royal Caribbean via Twitter vandaag bekend gemaakt dat het 3e Oasis klasse schip inderdaad Harmony of the Seas gaat heten. Kapitein Trym Selvag zou tijdens een Crown & Anchor (voor vaste gasten) bijeenkomst aan boord van het cruiseschip Oasis of the Seas begin februari hebben laten weten dat er gekozen is voor Harmony of the Seas. 

De Harmony of the Seas wordt iets groter dan de Allure en de Oasis of the Seas, maar verder zijn er nog geen details bekend gemaakt. Het schip bouwt men momenteel bij scheepswerf STX France in St. Nazaire. Ze wordt opgeleverd in april 2016.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger