Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Aida Cruises voor 3 jaar hoofdsponsor Hafengeburtstag Hamburg

Hamburger Hafengeburtstag 2014 © AIDA Cruise/CHLietzmann
Hamburger Hafengeburtstag 2014
© AIDA Cruise/CHLietzmann

Cruisemaatschappij Aida Cruises is voor de komende drie jaar opnieuw hoofdsponsor van het evenement Hafengeburtstag Hamburg. Dit jaar vindt het evenement plaats van 8 tot en met 10 mei 2015 plaats. Daarmee bevestigt de rederij hun engagement voor de stad Hamburg.

Het evenement trekt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers. De AIDAbella en de AIDAsol zullen dit jaar hun opwachting maken tijdens deze dagen. Het hoogtepunt van dit jaar is het Aida vuurwerk op zaterdagavond ter hoogte van de Landungsbrücken. De AIDAbella zal zelfs deel nemen aan dit evenement en daarna vertrekken rond 23:00 uur voor een reis naar Europa’s metropolen (vanaf 779 euro). De volgende dag komt de AIDAsol van 08:00-18:00 de stad bezoeken. Daarna maakt ze een vijfdaagse reis naar Amsterdam en Londen (vanaf 560 euro).

Aida zorgt in 2015 voor 55 aankomsten en vertrekken in Hamburg door vijf Aida schepen AIDAsol, AIDAdiva, AIDAbella, AIDAluna en de AIDAmar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)