Aida Cruises voor 3 jaar hoofdsponsor Hafengeburtstag Hamburg

Hamburger Hafengeburtstag 2014 © AIDA Cruise/CHLietzmann
Hamburger Hafengeburtstag 2014
© AIDA Cruise/CHLietzmann

Cruisemaatschappij Aida Cruises is voor de komende drie jaar opnieuw hoofdsponsor van het evenement Hafengeburtstag Hamburg. Dit jaar vindt het evenement plaats van 8 tot en met 10 mei 2015 plaats. Daarmee bevestigt de rederij hun engagement voor de stad Hamburg.

Het evenement trekt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers. De AIDAbella en de AIDAsol zullen dit jaar hun opwachting maken tijdens deze dagen. Het hoogtepunt van dit jaar is het Aida vuurwerk op zaterdagavond ter hoogte van de Landungsbrücken. De AIDAbella zal zelfs deel nemen aan dit evenement en daarna vertrekken rond 23:00 uur voor een reis naar Europa’s metropolen (vanaf 779 euro). De volgende dag komt de AIDAsol van 08:00-18:00 de stad bezoeken. Daarna maakt ze een vijfdaagse reis naar Amsterdam en Londen (vanaf 560 euro).

Aida zorgt in 2015 voor 55 aankomsten en vertrekken in Hamburg door vijf Aida schepen AIDAsol, AIDAdiva, AIDAbella, AIDAluna en de AIDAmar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.