Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Norwegian Cruise Line benoemt crew voor Norwegian Escape

norwegian escapeNorwegian Cruise Line had eerder bekendgemaakt dat Evans Hoyt kapitein zal worden van haar nieuwste cruiseschip Norwegian Escape, dat momenteel wordt gebouwd bij Meyer Werft in Papenburg. Hij wordt afgewisseld door kapitein Gunnar Hammerin. Gunnar is nu kapitein van de Norwegian Pearl en heeft meer dan 30 jaar ervaring als kapitein.

Staff kapiteins worden Robert Lundberg en Preston Carnahan, die nu varen op de Norwegian Getaway respectievelijk de Norwegian Epic.  Hoofd engineer wordt Zoran Posa, momenteel varende op de Norwegian Breakaway. Tot slot is de Hotel Director bekendgemaakt, Sean Wurmhoeriger, werkzaam op de Norwegian Getaway en wordt Julie Valeriote de cruise director – verantwoordelijk voor het entertainment team. Zij heeft op alle nieuwe schepen van NCL de laatste jaren het entertainment vormgegeven.

In oktober van 2015 wordt het schip verwacht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)