Norwegian Cruise Line benoemt crew voor Norwegian Escape

norwegian escapeNorwegian Cruise Line had eerder bekendgemaakt dat Evans Hoyt kapitein zal worden van haar nieuwste cruiseschip Norwegian Escape, dat momenteel wordt gebouwd bij Meyer Werft in Papenburg. Hij wordt afgewisseld door kapitein Gunnar Hammerin. Gunnar is nu kapitein van de Norwegian Pearl en heeft meer dan 30 jaar ervaring als kapitein.

Staff kapiteins worden Robert Lundberg en Preston Carnahan, die nu varen op de Norwegian Getaway respectievelijk de Norwegian Epic.  Hoofd engineer wordt Zoran Posa, momenteel varende op de Norwegian Breakaway. Tot slot is de Hotel Director bekendgemaakt, Sean Wurmhoeriger, werkzaam op de Norwegian Getaway en wordt Julie Valeriote de cruise director – verantwoordelijk voor het entertainment team. Zij heeft op alle nieuwe schepen van NCL de laatste jaren het entertainment vormgegeven.

In oktober van 2015 wordt het schip verwacht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.