Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Spectaculaire glijbanen voor Harmony of the Seas

low_1424881320_Waterslide-overlooking-Central-Park-StudioValdRoyal Caribbean International’s nieuwe generatie Oasis klasse schip, de Harmony of the Seas, wordt in april 2016 toegevoegd aan de vloot. Het schip zal nieuwe ontwikkelingen introduceren maar ook de succesvolle hits uit de andere schepen. “We maken een mooie medley van de beste innovaties van onze rederij. Daarom noemen we het schip ook Harmony of the Seas,” zegt Michael Bayley, directeur van Royal Caribbean International.

De Harmony of the Seas brengt ook weer de zeven buurten, net als op de andere Oasis klasse schepen. Nieuw zijn de driedeks hoge waterglijbanen die over het Central Park heen gaan. Een van de glijbanen heeft een champagne bowl waarin gasten rond geslingerd worden naar het einde van de trechter.

Innovaties
Compleet nieuw is de Bionic Bar op de Harmony of the Seas, die als eerste terug te vinden was op de Quantum of the Seas. De Bionic Bar heeft robot bartenders die unieke cocktails bereiden. Daarnaast krijgen gasten op de Harmony de nieuw WOW armbanden die fungeren als kamersleutels en waarmee ze aankopen kunnen doen. De snelle internetverbinding maakt het zelfs mogelijk om video’s te streamen of te skypen met het thuisfront.

harmony of the seasHutten
Ondanks dat de Oasis en de Allure of the Seas al de grootste hutten kon aanbieden, gaat de rederij op de Harmony nog een stapje verder in sommige categorieën hutten. Daarnaast biedt het schip een groot aantal binnenhutten aan met virtuele balkons. Voor mensen die alleen reizen zijn er studio’s.

Dineren
Royal Caribbean’s Dynamic Dining wordt op de Harmony ook geintroduceerd. De Classic optie geeft cruisereizigers de keuze uit twee vaste dinertijden. De Dynamic Dining Classic optie geeft gasten de kans om een aantal restaurants uit te proberen onder leiding van hun vaste ober.

Nieuwe specialiteitenrestaurants zijn onder andere:

  • Izumi Hibachi & Sushi, met een teppanyaki menu.
  • Sabor Modern Mexican restaurant
  • Wonderland Imaginative Cuisine

De Harmony of the Seas (227.000 ton) heeft 16 passagiersdekken voor 5.479 gasten in 2.747 hutten.De zeven buurten bevatten Central Park, Boardwalk, de Royal Promenade, Pool and Sports Zone, Vitality at Sea Spa & Fitness Center, Entertainment Place en de Youth Zone.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger