Cruisereiziger
BouwEten en drinkenNieuwe cruiseschepenOntspanning

Culinary Centre en nieuwe lounge voor Seven Seas Explorer

culinary_seven_seas_explorerRegent Seven Seas Cruises gaat op het allernieuwste schip de Seven Seas Explorer (verwacht juli 2016) een Culinary Instruction Centre introduceren. Daarnaast wordt voor het eerst de Meridian Lounge aan boord gecreëerd.

Gasten kunnen voortaan in een kookschool hun culinaire aspiraties kwijt. Achttien individuele werk/kook plekken zijn in een halfronde opstelling beschikbaar voor het maken van gerechten die niet zouden misstaan in de Franse prestigieuze kookscholen. Ze krijgen individuele instructies zodat ieder op zijn eigen persoonlijke volledige ingerichte kookplek aan de slag kan. De workshops bieden van alles wat, zoals gezond koken, vis en schelpdieren, mini-desserts, grill gerechten en workshops die geïnspireerd zijn op de bestemmingen waar het schip op dat moment is.

Aan de bakboord zijde van dek 5 vinden gasten een nieuw elegante entertainment lounge, de Meridian Lounge. Een lounge met uitnodigende lederen fauteuils en donkere houten accenten op een zacht blauw tapijt met een echte houten dansvloer waar live optredens worden gegeven. Dichtbij het Constellation Theatre is het de ideale plek voor een drankje voor of na de show.

Lees hier meer info over de Seven Seas Explorer.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger