Eerste blok staal voor Ovation of the Seas bij Meyer Werft

Ovation of the SeasIn dok II van de Meyer Werf in Papenburg, Duitsland, is vandaag het eerste blok staal voor cruiseschip Ovation of the Seas gelegd. Adam Goldstein van Royal Caribbean International, legde bovendien samen met Bernard Meyer een gelukscent-muntje in het staal. Het eerste blok van de 74 in totaal, heeft een gewicht van 740 ton. Officieel is de bouw nu begonnen van de Ovation of the Seas, het derde schip (168.600 ton) in de Quantum klasse die straks tot de top 5 van grootste cruiseschepen in de wereld gaat tellen.

Momenteel ligt het tweede schip, de Anthem of the Seas, ook nog bij de Meyer Werft. De nieuwe Ovation of the Seas wordt in april 2016 opgeleverd.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.