Cruisereiziger
BouwMuntceremonieNieuwe cruiseschepen

Eerste blok staal voor Ovation of the Seas bij Meyer Werft

Ovation of the SeasIn dok II van de Meyer Werf in Papenburg, Duitsland, is vandaag het eerste blok staal voor cruiseschip Ovation of the Seas gelegd. Adam Goldstein van Royal Caribbean International, legde bovendien samen met Bernard Meyer een gelukscent-muntje in het staal. Het eerste blok van de 74 in totaal, heeft een gewicht van 740 ton. Officieel is de bouw nu begonnen van de Ovation of the Seas, het derde schip (168.600 ton) in de Quantum klasse die straks tot de top 5 van grootste cruiseschepen in de wereld gaat tellen.

Momenteel ligt het tweede schip, de Anthem of the Seas, ook nog bij de Meyer Werft. De nieuwe Ovation of the Seas wordt in april 2016 opgeleverd.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger