Cruisereiziger
Bestemmingen

Langere routes bij Carnival met Carnival Journeys

carnival journeysCarnival Cruise Lines maakte bekend dat ze onder de naam Carnival Journeys langere routes, van 9- tot 15 daagse cruises, gaat aanbieden. De cruises bieden in de Caribban, Centraal Amerika, Hawaii en Mexico bovendien speciale evenementen aan boord. De routes focussen op de wat minder bekende en bezochte havens zodat de cruisepassagiers een grotere variatie hebben in hun bestemmingen. Bovendien krijgen ze door de langere routes meer tijd om te genieten van alle faciliteiten aan boord van de Carnival schepen.

De activiteiten aan boord worden aangepast aan de routes:

  • Kook demonstraties en (kleine toeslag) mee met een lokale chef & dineren aan wal bij een lokaal restaurant.
  • Lokaal entertainment aan boord of aan wal
  • Academy of fun: educatieve cursussen
  • Throwback Sea Day: aan boord wordt alles in de stijl van 1987 teruggebracht
  • Interviews met de scheepscrew

De Carnival Journeys starten vanaf 4 oktober 2015 met een 11-daagse cruise op de Carnival Dream van New Orleans naar San Juan. Daarna zullen nog 28 cruises volgen vanuit Los Angeles, Galveston, New Orleans, Miami, Port Canaveral, New York en San Juan. Voor meer info over deze routes klik je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger