MS Koningsdam vaart in herfst 2016 vanuit Port Everglades

Koningsdam @ Holland America Line
Koningsdam @ Holland America Line

Het MS Koningsdam zal in de herfst van 2016, na haar inaugurele zomerseizoen in Europa, de transatlantische oversteek maken naar Fort Lauderdale (Florida) om daar vanuit Port Everglades cruises te maken naar de Caribbean. Dat meldt de grootste krant uit Fort Lauderdale The Sun-Sentinel zaterdag. Het baseert zich op uitspraken van een woordvoerder van Holland America Line. Het MS Koningsdam zal op 9 november 2016 arriveren in Florida na een 17-daagse transatlantische cruise vanuit Civitavecchia (24 oktober 2016). De exacte routes die de MS Koningsdam vanuit Port Everglades zal varen zijn nog niet bekend gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

2 gedachten over “MS Koningsdam vaart in herfst 2016 vanuit Port Everglades

 • 10 maart 2015 om 08:26
  Permalink

  Graag wil ik op de hoogte gehouden worden over de cruise Van Civitaveccia naar Florida met de Konningsdam in 2016.
  Vriendelijk dank Neeltje

 • 13 maart 2015 om 08:04
  Permalink

  Graag wil ik op de hoogte gehouden worden van deze cruise!!!

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​