Cruisereiziger
Bestemmingen

MS Koningsdam vaart in herfst 2016 vanuit Port Everglades

Koningsdam @ Holland America Line
Koningsdam @ Holland America Line

Het MS Koningsdam zal in de herfst van 2016, na haar inaugurele zomerseizoen in Europa, de transatlantische oversteek maken naar Fort Lauderdale (Florida) om daar vanuit Port Everglades cruises te maken naar de Caribbean. Dat meldt de grootste krant uit Fort Lauderdale The Sun-Sentinel zaterdag. Het baseert zich op uitspraken van een woordvoerder van Holland America Line. Het MS Koningsdam zal op 9 november 2016 arriveren in Florida na een 17-daagse transatlantische cruise vanuit Civitavecchia (24 oktober 2016). De exacte routes die de MS Koningsdam vanuit Port Everglades zal varen zijn nog niet bekend gemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “MS Koningsdam vaart in herfst 2016 vanuit Port Everglades

  • Graag wil ik op de hoogte gehouden worden over de cruise Van Civitaveccia naar Florida met de Konningsdam in 2016.
    Vriendelijk dank Neeltje

  • Graag wil ik op de hoogte gehouden worden van deze cruise!!!

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger