Cruisereiziger
BestemmingenOverig cruisenieuws

Meer vraag naar zorgcruises van Carias – Zorg op Zee

logo cariasCruisen is populair. Dat geldt ook voor de cruises van Carias – Zorg op Zee, voor gasten met een mobiliteitsbeperking en/of zorgbehoefte. Het Carias 2015 programma toont diverse bestemmingen waaronder de Noorse fjorden, de Oostzee met een bezoek aan St. Petersburg en de Canarische eilanden. Nieuw dit jaar zijn de cruises in de Middellandse Zee. De reizen verschillen in duur, bestemming, reissom en het zorgniveau, van zelfredzaamheid tot één op één begeleiding.

“De uitdaging van de mogelijkheden ligt meestal niet aan boord, maar meestal aan land”, aldus Clara Gruben van Carias – Zorg op Zee. “Iemand met een mobiliteitsbeperking is niet alleen afhankelijk van aangepaste accommodatie op het cruiseschip, maar nog belangrijker is de beschikbaarheid van rolstoelaangepast vervoer op de bestemmingen die worden gedaan. Ze maken de cruise immers om ook iets van de locale bezienswaardigheden te zien. Maar al te vaak horen wij over teleurstellende ervaringen gedurende een eerste cruise, waarbij geen enkele excursie kon worden gemaakt. Bij Carias – Zorg op zee zijn de excursies of mogelijkheden aan land integraal onderdeel van de voorlichting en het boekingsproces’’. Er zijn zelfs cruises waarbij de belangrijkste excursies zijn inbegrepen.

Carias – Zorg op Zee legt de focus op ieders persoonlijk situatie, als het gaat om de zorg aan boord en gaat daarbij uit van mogelijkheden, niet van beperkingen. Op deze manier is de wereld ook voor gasten met een zorgbehoefte of mobiliteitsbeperking ineens veel groter geworden.

Voor meer info: www.carias.nl of  tel. 033 – 303 3210

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)