Meer vraag naar zorgcruises van Carias – Zorg op Zee

logo cariasCruisen is populair. Dat geldt ook voor de cruises van Carias – Zorg op Zee, voor gasten met een mobiliteitsbeperking en/of zorgbehoefte. Het Carias 2015 programma toont diverse bestemmingen waaronder de Noorse fjorden, de Oostzee met een bezoek aan St. Petersburg en de Canarische eilanden. Nieuw dit jaar zijn de cruises in de Middellandse Zee. De reizen verschillen in duur, bestemming, reissom en het zorgniveau, van zelfredzaamheid tot één op één begeleiding.

“De uitdaging van de mogelijkheden ligt meestal niet aan boord, maar meestal aan land”, aldus Clara Gruben van Carias – Zorg op Zee. “Iemand met een mobiliteitsbeperking is niet alleen afhankelijk van aangepaste accommodatie op het cruiseschip, maar nog belangrijker is de beschikbaarheid van rolstoelaangepast vervoer op de bestemmingen die worden gedaan. Ze maken de cruise immers om ook iets van de locale bezienswaardigheden te zien. Maar al te vaak horen wij over teleurstellende ervaringen gedurende een eerste cruise, waarbij geen enkele excursie kon worden gemaakt. Bij Carias – Zorg op zee zijn de excursies of mogelijkheden aan land integraal onderdeel van de voorlichting en het boekingsproces’’. Er zijn zelfs cruises waarbij de belangrijkste excursies zijn inbegrepen.

Carias – Zorg op Zee legt de focus op ieders persoonlijk situatie, als het gaat om de zorg aan boord en gaat daarbij uit van mogelijkheden, niet van beperkingen. Op deze manier is de wereld ook voor gasten met een zorgbehoefte of mobiliteitsbeperking ineens veel groter geworden.

Voor meer info: www.carias.nl of  tel. 033 – 303 3210

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.