Cruisereiziger
BestemmingenExcursiesOntspanningSport

Stand-Up paddling excursies bij AIDA Cruises

AIDA_Stand-up-PaddlingSinds begin van dit jaar biedt AIDA Cruises sportieve stand-up-paddling excursies aan. Op een surfplank kunnen gasten met hun lange peddel door het water heenwaden en genieten van de natuur om hen heen. Deze excursies kunnen geboekt worden in het Caribisch gebied, op de Canarische Eilanden en in de Middellandse Zee.

De trend is overgewaaid uit Amerika en in het bijzonder uit Hawaii waar vooral surfleraren hun leerlingen in de gaten konden houden. Het staan op een brede surfplank is makkelijk om te leren en dus geschikt voor alle leeftijden. Bij AIDA is de minimumleeftijd 12 jaar (met zwemervaring). Bij de excursie is een transfer naar het strand en een instructie bij de prijs inbegrepen. Op vier AIDAschepen – AIDAbella, AIDAblu, AIDAluna en AIDAstella –  worden 12 opblaasbare surfplanken meegenomen. Boekingen kunnen worden gedaan in de MyAida omgeving of ter plekke op het schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)