Oceania Cruises introduceert nieuwe kook workshops

jacques PepinOceania Cruises gaat haar kook workshops in de Culinary Centres op de Marina en Riviera uitbreiden met ruim 20 nieuwe workshops. Een van de workshops is een tweedaagse cursus met als hoofdonderwerp hoofdchef Jacques Pépin (Oceania Cruises’ Executive Culinary Director).  Oceania Cruises is wordt alom geroemd voor hun culinaire aanbod en de introductie van het allereerste Culinary Centre op zee met individuele kookplekken. De nieuwe workshops starten in april 2015.

Op bepaalde routes introduceert Oceania Cruises een meer inhoudelijk programma dat gericht is om de deelnemers meer technieken mee te geven in de workshops. Zoals het maken van basis sauzen, grillen, groentebereiding en andere culinaire vaardigheden. Deze workshops duren twee dagen en bestaan uit (elke dag) een ochtend- en avondsessie.  Daarna vindt een vriendschappelijke wedstrijd plaats waarin teams van vier gasten een gerecht moeten maken dat gejureerd wordt door het culinaire team aan boord.

De 20 nieuwe workshops focussen zich op de regionale keukens van bijvoorbeeld Marokko en Peru. De workshops variëren in duur van 45 minuten tot 3 uur.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)