Britannia gedoopt door Queen Elizabeth II in Southampton

Vanmiddag vond bij de Ocean Terminal in Southampton de doop plaats van het cruiseschip Britannia van P&O Cruises. Koningin Elizabeth II had de eer om als doopmoeder te fungeren van het grootste schip gebouwd voor de Britse markt. Met een “behouden vaart”  drukte ze daarna op een knop zodat een fles champagne tegen de boeg kapot sloeg.

 

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:
Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.