Britannia gedoopt door Queen Elizabeth II in Southampton

Vanmiddag vond bij de Ocean Terminal in Southampton de doop plaats van het cruiseschip Britannia van P&O Cruises. Koningin Elizabeth II had de eer om als doopmoeder te fungeren van het grootste schip gebouwd voor de Britse markt. Met een “behouden vaart”  drukte ze daarna op een knop zodat een fles champagne tegen de boeg kapot sloeg.

 

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:
Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)