Cruisereiziger
BestemmingenNieuwe cruiseschepen

Anthem of the Seas gearriveerd in Nederlandse Eemshaven

Anthem of the Seas
Anthem of the Seas

De Anthem of the Seas heeft woensdagochtend de Nederlandse Eemshaven bereikt. De Eemstocht van het nieuwe 348 meter lange cruiseschip van Royal Caribbean International is succesvol verlopen. Dinsdagmiddag vertrok het achterstevoren vanaf de werf van Meyer Werft in Papenburg. De Anthem of the Seas zal waarschijnlijk nog tot zondag (mogelijk 16:00 uur) in de Eemshaven blijven. Er zullen diverse technische testvaarten worden uitgevoerd om vervolgens koers te zetten naar Bremerhaven. Daar zal het tot medio april verblijven voor de laatste werkzaamheden en zal ook training van de bemanningsleden plaatsvinden. Vervolgens wordt het schip overhandigd aan de Amerikaanse rederij.

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!