Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Dag van Architectuur op SS Rotterdam op 21 juni 2015

Binnenzwembad ss Rotterdam

Op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni staat de ss Rotterdam in het teken van de Rotterdamse Dag van de Architectuur. Dit jaar is het thema ‘Nieuw Nederland’.

Tijdens de Dag van de Architectuur worden verschillende gebouwen in Rotterdam opengesteld voor publiek, waaronder ook het ss Rotterdam. Ontdek door verschillende lezingen en een filmvertoning nieuwe verhalen van het ss Rotterdam.

Stichting Behoud Stoomschip Rotterdam verzorgt ieder jaar een programma aan boord van het ss Rotterdam.

21 juni 2015:

  • 13:00 – 14:00 uur – Lezing van architectuur historica Michelle Provoost over architect Hugh Maaskant (ontwerper van het binnenzwembad op het SS Rotterdam, maar ook de Euromast, Groothandelsgebouw en vele anderen gebouwen)
  • 14:00 – 15:00 uur – Lezing van Klaas Krijnen over de architectuur van passagiersschepen in de afgelopen 100 jaar
  • 15:00 – 16:00 uur – Film over de bouw van het ss Rotterdam

De toegang voor De dag van de Architectuur is gratis.

Voor meer info: ss Rotterdam

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)