Cruisereiziger
BestemmingenOngeval

Officiële verklaring MSC Cruises

MSC Cruises meldt dat twee personen, die waren vermist na de tragische gebeurtenissen van gisteren in Tunis, veilig en gezond werden gevonden. De twee Spaanse burgers, een jong stel reizend aan boord van de MSC Splendida, hadden zich verstopt in de buurt van het Bardomuseum. De vrouw, die zwanger is, bracht de nacht ter observatie door in het ziekenhuis. Zowel moeder en het kind zijn gezond.

Volgend op het  nieuws dat  het jonge Spaanse veilig en gezond is, meldt MSC Cruises dat, op basis van de beschikbare vanaf vandaag informatie, 12 MSC Cruises gasten zijn overleden (nationaliteiten: 2 Colombiaanse, 3 Franse, 3 Japanse, 2 Spaanse, 1 Britse en 1 Belg) en 13 gasten gewond (nationaliteit: 1 Belg, 7 Franse, 4 Japanse en 1 Zuid-Afrikaanse) waarvan er twee zéér ernstig.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises sprak vandaag in Tunis met de minister van Toerisme, mevrouw Salma Elloumi Rekik. De minister bevestigde dat,  door de tragische gebeurtenissen van gisteren totaal  20 mensen zijn overleden, van wie er zeven moeten nog worden geïdentificeerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)