Verklaring Costa Cruises

Verklaring 19 maart 2015 18:00 uur van Neil Palomba – directeur Costa Cruises.

“Met veel verdriet melden we dat 5 gasten (4 Italianen en 1 Rus) van de Costa Fascinosa zich onder de dodelijke slachtoffers bevinden van de verschrikkelijke aanval in Tunis. 8 gasten (7 Italianen and 1 Rus) raakten gewond en zijn momenteel opgenomen in ziekenhuizen. Wat er gebeurd is, representeert een aanval op vriendschapswaarden tussen culturen onderling waarin we altijd geloofd hebben. Onze diepste gedachten en onze condolances gaan uit naar de slachtoffers en hun families. We leven intens mee.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.