Cruisereiziger
BestemmingenOngeval

Verklaring Costa Cruises

Verklaring 19 maart 2015 18:00 uur van Neil Palomba – directeur Costa Cruises.

“Met veel verdriet melden we dat 5 gasten (4 Italianen en 1 Rus) van de Costa Fascinosa zich onder de dodelijke slachtoffers bevinden van de verschrikkelijke aanval in Tunis. 8 gasten (7 Italianen and 1 Rus) raakten gewond en zijn momenteel opgenomen in ziekenhuizen. Wat er gebeurd is, representeert een aanval op vriendschapswaarden tussen culturen onderling waarin we altijd geloofd hebben. Onze diepste gedachten en onze condolances gaan uit naar de slachtoffers en hun families. We leven intens mee.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger