Cruisereiziger
Bestemmingen

Cruisemaatschappijen annuleren bezoeken aan Tunesië

Een aantal cruisemaatschappijen heeft vanwege de aanslag besloten om Tunesië niet meer te bezoeken. Al eerder had Norwegian Cruise Line besloten het land niet meer te bezoeken doordat passagiers geweigerd waren.

Deze week stoppen, naast MSC Cruises en Costa Cruises, ook Holland America, Hapag-Lloyd en Star Clippers met aanlopen in het land.

Bij de Holland America Line wordt de bestemming vervangen door Cagliari (Sardinië) voor de Eurodam en Olbia (Sardinië) voor de Zuiderdam. Dit geldt tot eind mei. Daarna wordt de situatie herbezien en bepaalt of de schepen er toch weer gaan stoppen.

Hapag-Lloyd Cruises annuleert de aankomst van cruiseschip Europa 1 op 6 april. Star Clippers heeft de aanlopen in Hammamet en AIDA heeft alle aanlopen voor de AIDAblu, AIDAsol en AIDAvita laten vervallen.

Twee andere rederijen, P&O Cruises en Princess Cruises, hebben nog geen veranderingen doorgevoerd. Zij blijven de situatie in de gaten houden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger