Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises: MSC Seaside naar Amerika

MSC Seaside StillShots 03 (1)MSC Cruises heeft aangekondigd dat het eerste schip uit de nieuwe generatie “Seaside” klasse (november 2017) de naam MSC Seaside zal dragen. Het schip zal het hele jaar door van Miami naar het Caribisch gebied varen. Na de oplevering van MSC Seaside in de werf, zal het schip haar reis naar Miami beginnen voor MSC Cruises’ allereerste doopplechtigheid in de Verenigde Staten. Dit zal plaatsvinden in het najaar van 2017.

Daarnaast heeft MSC Cruises aangekondigd dat de in Miami gevestigde cruise operaties zullen profiteren van een pas gerenoveerde en speciaal uitgebreide ligplaats en terminal bij Port Miami.

“De “Seaside’’ klasse schepen zijn een onderdeel van de € 5,1 miljard kostende vlootuitbreidingen van MSC Cruises, wat ervoor zorgt dat de capaciteit van de organisatie verdubbeld zal zijn in 2022”, zegt Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises. “Vandaag is een zeer spannende dag voor het bedrijf, omdat dit de eerste belangrijke aankondiging is met betrekking tot de nieuwbouw van de organisatie. Het toont ons enthousiasme en verbintenis op lange termijn om onze aanwezigheid in Noord-Amerika uit te breiden.”

“MSC Cruises heeft de unieke kans om Noord-Amerikaanse gasten te voorzien van een cruise ervaring in mediterrane stijl, zoals geen andere rederij in staat is om deze te bieden. Tevens biedt MSC Cruises gasten over de hele wereld de mogelijkheid om naar de meest gewilde bestemmingen in de Caribbean te varen, in een unieke setting”, voegt Onorato toe.

Om een tipje van de sluier op te lichten van wat de MSC Seaside zal bieden aan boord, onthulde MSC Cruises dat het schip zal beschikken over het meest interactieve en origineel-ontworpen aquapark op zee, met vier glijbanen en vele attracties voor alle leeftijden. Het park wordt gebouwd door Whitewater, die een bekroond ontwerper en fabrikant van waterparkattracties is.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)