Cruisemaatschappijen annuleren bezoeken aan Tunesië

Een aantal cruisemaatschappijen heeft vanwege de aanslag besloten om Tunesië niet meer te bezoeken. Al eerder had Norwegian Cruise Line besloten het land niet meer te bezoeken doordat passagiers geweigerd waren.

Deze week stoppen, naast MSC Cruises en Costa Cruises, ook Holland America, Hapag-Lloyd en Star Clippers met aanlopen in het land.

Bij de Holland America Line wordt de bestemming vervangen door Cagliari (Sardinië) voor de Eurodam en Olbia (Sardinië) voor de Zuiderdam. Dit geldt tot eind mei. Daarna wordt de situatie herbezien en bepaalt of de schepen er toch weer gaan stoppen.

Hapag-Lloyd Cruises annuleert de aankomst van cruiseschip Europa 1 op 6 april. Star Clippers heeft de aanlopen in Hammamet en AIDA heeft alle aanlopen voor de AIDAblu, AIDAsol en AIDAvita laten vervallen.

Twee andere rederijen, P&O Cruises en Princess Cruises, hebben nog geen veranderingen doorgevoerd. Zij blijven de situatie in de gaten houden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.