Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Cruise & Zeil Event meert aan in Eindhoven

SantoriniIn het weekend van 11 en 12 april vormt het Klokgebouw in Eindhoven het decor van het Cruise & Zeil Event. Het is voor het eerst dat de Nederlandse cruisebeurs, waar alles draait om persoonlijk advies en maatwerk, buiten de randstad plaatsvindt. Naast informatie over honderden cruise- en zeilbestemmingen wereldwijd, is het mogelijk direct een reis te boeken bij rederijen en gerenommeerde touroperators. Ook staan er presentaties over onder meer de cruise trends van 2015 op het programma en is er amusement voor kinderen.

Tijdens de 5e editie van het Cruise & Zeil Event ligt de nadruk op persoonlijk advies. Het aanbod van vakanties op het water is namelijk net zo veelzijdig als die op het vasteland. Organisator René Kok van ANNONU Events vertelt: “Steeds meer Nederlanders maken of overwegen een cruisevakantie. Wij merken bij consumenten een sterkte behoefte aan meer informatie over de onderlinge verschillen tussen cruiseschepen en –rederijen. Daarom is er in Eindhoven een uitgebreid programma met presentaties en kunnen bezoekers een-op-een in gesprek met onafhankelijke reisadviseurs, rederijen en touroperators.”

Wie graag een vakantie in een select gezelschap doorbrengt, wint informatie in bij de zeilspecialisten. Vooral het ‘alles kan maar niets moet’-karakter is kenmerkend voor dit type reizen. Van slapen onder de sterren tot snorkelen bij de boot, het maken van culturele uitstapjes en zonnen op het dek.

Het Cruise & Zeil Event Eindhoven vindt plaats op 11 en 12 april van 10.00 tot 17.00 uur.
Bij online voorregistratie via www.cruise-event.nl/tickets kosten tickets € 5,- per persoon. Aan de deur betaal je € 10,-. Kinderen tot 17 jaar mogen gratis naar binnen. Tijdens het evenement geven Holland America Line en Zeetours scheepsbezoeken weg en vermaken kinderen zich tijdens de ZooRide; een rit op (speelgoed)dieren.

Meer informatie vind je over het Cruise & Zeil Event, workshop en presentaties op www.cruise-event.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)