Holland America Line kondigt entertainment aan voor Koningsdam

Holland America Line kondigde vorige week in Miami tijdens het evenement Cruise Shipping Miami de introductie aan van een aantal nieuwe entertainment opties.

Allereerst werd het Lincoln Center Stage bekend gemaakt. Een nieuwe locatie aan boord met live muziek, voortgekomen uit een exclusieve samenwerking met het Lincoln Center for the Performing Arts, een leider in artistieke programmering, kunst en educatie. Binnen het samenwerkingsverband zal op elk Lincoln Center Stage een ensemble kamermuziek ten gehore brengen. De muzikanten van wereldklasse treden elke avond meerdere malen op.
Het Lincoln Center Stage gaat van start op het MS Eurodam in januari 2016, op het MS Oosterdam in april 2016 en uiteraard op het MS Koningsdam.

In het hoofdtheater van het MS Koningsdam ontmoet entertainment innovatie met een nieuw ontwerp voor het hoofdtheater waarbij het publiek 270 graden wordt omringd door een led-scherm. Brekend met de traditioneel ingerichte theaters van de rederij, is de World Stage een flexibele ruimte waar verschillende podiumopstellingen mogelijk zijn. Variërend van in de rondte tot het meer gebruikelijke podium. Het theater brengt om te beginnen vijf nieuwe producties die afwisselend worden uitgevoerd door een gezelschap samengesteld uit artiesten over de hele wereld. Met de hoogte van twee verdiepingen en een lengte van 250 meter zullen de HD led-schermen van de World Stage een trendsettend theater op zee maken. Zo kan de ruimte bijvoorbeeld moeiteloos overgaan van een Italiaans palazzo voor een concertuitvoering naar een denkbeeldige wereld voor innovatieve producties.

 

Bij de club Billboard Onboard gebruikt de rederij 50 jaar van hitlijsttoppers als raamwerk voor een nieuwe interactieve ervaring onder de naam Billboard Onboard, die van start zal gaan als onderdeel van het Music Walk complex. De nieuwe programmering wordt samengesteld in samenwerking met Billboard, de leidende wereldwijde bron van hitlijsten, nieuws, trends en innovaties in de muziek. Billboard Onboard toont de talenten van live-muzikanten, waaronder twee pianisten, een gitarist en een DJ, die om beurten dynamische shows uitvoeren rond de interessante feiten en cijfers van de muziekindustrie die zijn opgetekend door Billboard. Tussen de avondlijke optredens en liedjes door kunnen de gasten zingen en meedoen met weetvragen die worden weergegeven op schermen in de ruimte.

Op de Queen’s Lounge Stage brengt de Holland America Line de B.B. King’s Blues Club – zodat gasten dan op acht schepen in de vloot van de kenmerkende Memphis muziek kunnen genieten. De B.B. King’s Blues Club zal deel uitmaken van het nieuwe Music Walk-complex als centrale plaats voor het muzikale aanbod van het schip met Billboard Onboard en Lincoln Center Stage. De B.B. King’s Blues Club is aanwezig op het MS Eurodam, MS Noordam, MS Nieuw Amsterdam, MS Oosterdam, MS Westerdam en MS Zuiderdam. Vanaf april 2015 wordt deze show ook op het ms Rotterdam vertoond waar de band zal optreden op een speciaal omgevormd podium in de Crow’s Nest.

Nieuwsgierig naar een cruise met de Koningsdam? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)