Disney Cruise Line bezoekt Groot-Brittannie in 2016

Disney MagicIn 2016 breidt Disney Cruise Line haar routes uit in Europa en gaat de Disney Magic voor het eerst een route varen rondom Groot Brittannië, waarbij Engeland, Schotland, Ierland en Frankrijk bezocht worden. Net als in 2015 het geval is, vaart het schip ook de routes naar Noorwegen, IJsland en het Middellandse Zee gebied. Daarnaast vaart de rederij naar de al populaire bestemmingen in de rest van de wereld, zoals Alaska, het Caribisch gebied en de Bahama’s.

De routes worden als volgt;

Op 5 juni 2016 vaart de Disney Magic vanaf Dover (Engeland) op een 13 daagse cruise naar Invergordon, Kirkwall en Greenock (Schotland), Newcastle en Liverpool (Engeland), Dublin (Ierland), le Havre (Frankrijk) en het kanaaleiland Guernsey. Bijzonder is dat de Disney Magic in het verleden alleen Kirkwall heeft aangedaan en de overige havens allemaal nieuw zijn.

Op twee 13 daagse routes doet de Disney Magic de natuurwonderen van IJsland aan. Elke route bevat twee dagen in Reykjavik, een bezoek aan Akureyri, Bergen (Noorwegen) en Kirkwall (Schotland). De afvaart van 17 juni begint in Dover en eindigt in Kopenhagen en bezoekt daarbij ook Stavanger en Newcastle. De afvaart van 13 juli vertrekt uit Kopenhagen en eindigt in Dover. Deze cruise bevat Oslo en Kristiansand (Noorwegen) en Invergordon (Schotland).

Op 29 mei gaat de Disney Magic voor een achtdaagse cruise naar de Noorse Fjorden met stops in Stavanger, Alesund, Geiranger en Bergen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)