Cruisereiziger
Renovatie

Gerenoveerde Norwegian Star biedt meer entertainment en restaurants

Norwegian StarHet cruiseschip Norwegian Star is vorige week dinsdag 17 maart teruggekeerd in de vaart na een droogdok van twee weken waarbij diverse verbeteringen zijn doorgevoerd en de eetgelegenheden en entertainment zijn uitgebreid. Het schip van Norwegian Cruise Line is daardoor helemaal gereed voor haar drukke zomerseizoen in de Oostzee en Noorse Fjorden vanuit Kopenhagen. De Norwegian Star is het derde schip van de Amerikaanse rederij dat is gerenoveerd in het uitgebreide renovatieprogramma NEXT.

De belangrijkste toevoegingen zijn twee inclusieve restaurants. Het gaat om het Aziatische restaurant Ginza, waar voorheen 15 dollar voor moest worden betaald, en O’Sheehan’s Neighborhood Bar & Grill, een traditionele pub die 24 uur per dag open is. Verder is het Braziliaanse steakhouse Moderno Churrascaria verhuisd naar een meer intieme setting op dek 13 en maken de Sugarcane Mojito Bar en de 5 o’Clock Somewhere Bar met live optredens hun debuut, waar heerlijke cocktails verkrijgbaar zijn.

Verbeteringen zijn er ook doorgevoerd in het Casino, de Photo Gallery, het zwembad, nieuw tapijt, ramen en vloeren in de gastverblijven en interactieve schermen over het gehele schip waarbij je met je boordpas reserveringen kan maken voor restaurants en excursies en plattegronden terugvindt van alle dekken. De Norwegian Star is ook op technisch vlak onder handen genomen waardoor o.a. de Azipods, de thrusters en de stabilisatoren zijn geupgrade.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “Gerenoveerde Norwegian Star biedt meer entertainment en restaurants

  • Hebben ze ook nog wat gedaan aan de banken in het restaurant want dit is een ramp op deze boot heb er twee keer gegeten en daarna maar naar de zelfbediening gegaan ! Daar kan een normaal mens niet op zitten zonder rugklachten.

  • Dat is helaas bij ons nog niet bekend Rob, maar wel goed te weten!

Reacties zijn gesloten.