Cruisereiziger
AanmerenRenovatieReparaties & WerfbezoekScrubber

MS Rotterdam voor droogdok naar Blohm+Voss in Hamburg

ms Rotterdam
Rotterdam

Op 7 april keert het MS Rotterdam om 06:00 uur terug aan de Wilhelminakade in Rotterdam van een lange cruise naar Azië. Na de ontscheping vertrekt het cruiseschip van Holland America Line alweer om 10:00 uur met als eindbestemming Hamburg. Daar zal ze van 8 april tot en met 20 april verblijven in het droogdok van Blohm + Voss. Het MS Rotterdam (1997) zal gedurende die periode diverse onderhoudswerkzaamheden ondergaan zoals schoonmaak, schilderen van de boeg en installatie van scrubber.

Op 21 april wordt het MS Rotterdam terug verwacht in de haven van Rotterdam (07:00 uur). Om 16:00 uur vertrekt ze voor een cruise naar de Canarische Eilanden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

4 gedachten over “MS Rotterdam voor droogdok naar Blohm+Voss in Hamburg

  • IK HOORDE HET NIEUWS VAN VRIENDEN DIE ZEER GOED MET DE MS ROTTERDAM VAARDE OVER DE GEHELE WERELD,
    IK WENS ONS SCHEEPJE VEEL STERKTE OP 07/04/15 VOOR DE GOEDE ONDERHOUDS BEURT EN DAT ZE NOG VELE MOOIE CRUISE MOGEN MAKEN, IK HOOP NOG WEER EENS AAN BOORD TE GAAN VOOR EEN RONDLEIDING EN OOK NOG EENS EEN VAART DUS CRUISE TE MAKEN NAAR NOORWEGEN, DAN ZIJN AL MIJN VAKANTIES COMPLEET, DIT IS HET ENIGE LAND DIE WE NOG NIET HEBBEN GEMAAKT, MAAR WEL VEEL OVER GEHOORD EN FILMS ERVAN GEZIEN, ZOWEL ZOMERS ALS IN DE WINTER,GR jON.

  • Hallo, even een vraagje. Worden er ook nog dingen vernieuwd in de openbare ruimten of in de staterooms? Ik bedoel vloerbedekking, meubels, nieuw design bv.

    • Hallo Carola, dat is ons helaas (nog) niet bekend. Zodra we meer horen laten we het weten!

  • Tot 21 april, heerlijk een opgefriste boot.

Reacties zijn gesloten.