Cruisereiziger
BestemmingenNieuwe cruiseschepen

Ovation of the Seas krijgt Chinese Tianjin als thuishaven

Ovation of the SeasRoyal Caribbean International heeft woensdag tijdens een persconferentie in Beijing bekendgemaakt dat de Chinese havenplaats Tianjin de thuishaven wordt van haar derde cruiseschip in de Quantum-klasse, de Ovation of the Seas. Het schip, dat gelanceerd wordt in april 2016, wordt daarmee het vijfde uit de vloot dat in die regio wordt gestationeerd. De Quantum of the Seas, Mariner of the Seas, Voyager of the Seas en Legend of the Seas varen reeds in de Chinese wateren. Vanuit Shanghai, Tianjin, Hong Kong en Xiamen worden diverse 4- tot 13-daagse cruises gemaakt met routes die o.a. Japan, Korea, Taiwan en Vietnam aandoen.

De Amerikaanse rederij heeft verder de ambitie uitgesproken om verder te investeren in de Chinese economie door Chinezen op te leiden om te werken op haar cruiseschepen en droogdokfaciliteiten en logistieke centra te ondersteunen. De maiden voyage van de Ovation of the Seas is een 53-daagse cruise vanuit Southampton naar Tianjin.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger