Corendon biedt MSC Cruises aan vanaf winter 2015

MSC Opera
MSC Opera

Reisorganisatie Corendon gaat vanaf december 2015 cruises aan bieden op cruiseschip MSC Opera. De MSC Opera vaart dan vanaf Gran Canaria een 8-daagse route bij de Canarische Eilanden. Bestemmingen die worden aangedaan zijn Puerto del Rosario (Fuerteventura), Funchal (Madeira), St. Cruz De La Palma en Tenerife. Om de week verandert de route zodat Casablanca, Agadir (beide Marokko), Arrecife en Tenerife worden bezocht.

Corendon zorgt bij het boeken van deze cruises zelf voor een chartervlucht heen en terug zodat de cruise en vliegreis op elkaar afgestemd zijn.

Prijzen starten bij Corendon vanaf €499.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)