Cruisereiziger
Shows

Princess Cruises eert musical The Sound of Music

Vanaf medio april zal Princess Cruises in samenwerking met Twentieth Century Fox Home Entertainment aan boord van al haar 18 cruiseschepen de grootste filmmusical aller tijden, The Sound of Music, vertonen. Deze is op elke cruise in 2015 te zien op het grote filmscherm op het buitendek. Daarnaast worden er ook sing-a-longs in het Princess Theater en trivia quizzen waarbij de filmkennis van passagiers wordt getest georganiseerd.

Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan een Princess koor voor de opvoering van een speciale editie van The Sound of Music. De evenementen zijn ter ere van het 50-jarig bestaan van zowel de cruiserederij als de musical. Het gehele jaar door staat Princess Cruises in het teken van de klassieke film.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger