Passagier Queen Elizabeth overleden na ongeluk

Cunard heeft woensdagmiddag via een verklaring op haar Facebookpagina laten weten dat een passagier eerder op de dag om het leven is gekomen tijdens een ongeval bij het aan boord stappen naar de Queen Elizabeth vanaf een tenderboot. Twee bemanningsleden sprongen direct in het water om de vrouw te redden. Ze werd daarna naar het medisch centrum gebracht, maar ondanks alle inspanningen overleefde ze de val niet. Een speciaal team is geformeerd om ondersteuning te bieden o.a. aan de passagiers die het incident zagen gebeuren. Cunard meldt dat haar gedachten uitgaan naar familie en vrienden van het slachtoffer.

De Queen Elizabeth is bezig aan een 8-daagse cruise van Hong Kong naar Singapore. Woensdag verbleef het in Sihanoukville in Cambodja.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.