Cruisereiziger
Social Media

Overzicht 1 april grappen in de cruisewereld

CMVOok cruiseliefhebbers moesten vandaag, 1 april, weer op haar tellen passen. Verschillende cruisemaatschappijen en online (cruise)reisbureaus probeerden haar volgers in de maling te nemen. Hieronder een overzicht van de grappen en grollen.

Cruise & Maritime Voyages wilde haar volgers doen geloven dat ze in samenwerking met het ‘Netherlands United Tulip Society’ een reuzetulp van maar liefst 122 centimeter hadden ontwikkeld met de naam Tulipa Magalleneum vernoemd naar haar nieuwste cruiseschip Magellan. De nieuwe tulpensoort zou vandaag in de Keukenhof gepresenteerd worden.

NCLNorwegian Cruise Line presenteerde een nieuwe afbeelding van haar toekomstige cruiseschip Norwegian Escape, die momenteel wordt gebouwd bij de Meyer Werft in Papenburg. De Norwegian Escape is plotseling voorzien van twee turbo propellors om het schip nog sneller te maken.

Online reisbureau Dreamlines stuurde een persbericht uit om de eerste onderwatercruise in de geschiedenis van de passagiersscheepvaart te promoten inclusief excursie naar de Titanic. In tien dagen zou onderzoeksonderzeeer Subcruise 1 een transatlantische oversteek maken onder water.

Hebben we een 1 april grap in de cruisewereld gemist? Laat het ons weten en we vullen dit overzicht aan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!