MS Koningsdam eind 2016 naar de Caribbean

KO-CB16_KO_10d_FTL_FTL_NOV13_cmykNa haar inaugurele seizoen in Europa zal het MS Koningsdam eind 2016 Port Everglades in Fort Lauderdale, Florida als thuishaven krijgen. Het vlaggenschip van Holland America Line zal een reeks van cruises in de Caribbean maken en een cruise naar de Bahamas van november 2016 tot maart 2017. De Caribbean-routes van het MS Koningsdam zullen in mei 2015 in de verkoop gaan. Het betreffen cruises van 7, 9, 10 en 11 dagen, waarbij o.a. Kralendijk (Bonaire), Willemstad (Curacao) en Oranjestad (Aruba) worden aangedaan. Voorafgaand aan het Caribbean-seizoen vindt er op 9 november 2016 een 4-daagse cruise naar de Bahamas plaats. Alle reizen hebben Fort Lauderdale als begin- en eindpunt.

‘We zijn verheugd om met het nieuwste schip van Holland America Line vanuit Port Everglades de meest gevarieerde en robuuste Caribische routes van al onze schepen te varen. Het Caribisch gebied blijft een van de meest populaire cruisebestemmingen in de wereld. Doordat we routes hebben die varieren van 4 tot 11 dagen stellen we onze gasten in staat om de vakantie te hebben die past in hun schema’, aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line.

Klik hier voor een overzicht van alle routes van het MS Koningsdam in de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “MS Koningsdam eind 2016 naar de Caribbean

  • 2 april 2015 om 08:51
    Permalink

    De term “vlaggenschip” is hier misplaatst, aangezien dit de Rotterdam en Amsterdam zijn en blijven !

Reacties zijn gesloten.