Cruisereiziger
Doop

Britse reisagente verkozen tot doopmoeder Anthem of the Seas

Foto @Royal Caribbean
Foto @Royal Caribbean

Een reisagente uit Groot-Brittannië wordt de doopmoeder van het nieuwe cruiseschip Anthem of the Seas. Dat heeft Royal Caribbean International donderdag bekendgemaakt. De 27-jarige Emma Wilby uit Sunderland zal op 20 april tijdens de inaugurele ceremonie in Southampton de doop verrichten voor meer dan 1.300 genodigden en tevens een speciaal dooplied zingen. Wilby was de gelukkige winnaar van een talentenjacht onder Britse reisagenten. Veel beroemdheden gingen haar voor als doopmoeder van cruiseschepen van Royal Caribbean waaronder Gloria Estefan, Jane Seymour, Whoopi Goldberg en Steffi Graf. Anthem of the Seas zal haar inaugurele seizoen vanuit Southampton varen waarna het gerepositioneerd wordt naar haar permanente thuisbasis New York in november.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!