Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenStormen

AIDAmar ondanks vertraging alsnog naar Amsterdam

Het cruiseschip AIDAmar van AIDA Cruises zal ondanks de flinke vertraging die is opgelopen door de weersomstandigheden donderdagavond alsnog aanmeren bij de cruiseterminal in Amsterdam. De verwachting is dat dit omstreeks 23:00 uur zal plaatsvinden. Oorspronkelijk zou het schip van de Duitse rederij rond de middag (12:00 uur) bij de Passenger Terminal Amsterdam (PTA) arriveren. Het weer liet dat echter niet toe, waardoor het uren buiten IJmuiden moest wachten. Rond 19:30 uur werd dan toch koers gezet richting Amsterdam. Volgens de PTA overnacht de AIDAmar in de hoofdstad om vrijdag rond 13:00 uur te vertrekken naar haar ontschepingshaven Hamburg.

 

Cruises op de AIDAmar zijn verkrijgbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!