AIDAmar ondanks vertraging alsnog naar Amsterdam

AIDAmarHet cruiseschip AIDAmar van AIDA Cruises zal ondanks de flinke vertraging die is opgelopen door de weersomstandigheden donderdagavond alsnog aanmeren bij de cruiseterminal in Amsterdam. De verwachting is dat dit omstreeks 23:00 uur zal plaatsvinden. Oorspronkelijk zou het schip van de Duitse rederij rond de middag (12:00 uur) bij de Passenger Terminal Amsterdam (PTA) arriveren. Het weer liet dat echter niet toe, waardoor het uren buiten IJmuiden moest wachten. Rond 19:30 uur werd dan toch koers gezet richting Amsterdam. Volgens de PTA overnacht de AIDAmar in de hoofdstad om vrijdag rond 13:00 uur te vertrekken naar haar ontschepingshaven Hamburg.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.