Cruisereiziger
Kunst

Enorme kleurrijke giraffe geplaatst op Anthem of the Seas

Foto @ Royal Caribbean
Foto @ Royal Caribbean

In navolging van de Quantum of the Seas zal ook het tweede cruiseschip van Royal Caribbean International in de Quantum-klasse, Anthem of the Seas, worden opgesierd met een gigantisch kleurrijk ‘larger than life’ kunstwerk in de vorm van een dier. Op de Quantum of the Seas was het een roze ijsbeer, op de Anthem of the Seas wordt het een enorme giraffe in een zwempak met zwemband. Het beeld werd donderdag in Bremerhaven op het schip (4.180 passagiers) gehesen. Royal Caribbean International plaatste daarvan bijgevoegde foto op Twitter.

 

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!