Cruisereiziger
Shows

‘Tangled: The Musical’ maakt debuut op Disney Magic

Foto @ Disney Cruise Line
Foto @ Disney Cruise Line

Vanaf november van dit jaar zal op de Disney Magic een nieuwe show worden opgevoerd. ‘Tangled: The Musical’ zal haar debuut maken tijdens een 5-daagse cruise naar de Bahamas vanuit Miami, Florida. Het is de eerste keer dat dit Disney-animatieverhaal (2010), gebaseerd op een sprookje van de gebroeders Grimm, op de buhne wordt vertolkt. Speciaal hiervoor zijn door Academy Award winner Alan Menken nieuwe liedjes geschreven. ‘Tangled: The Musical’ neemt je mee naar de sprookjesachtige wereld van Rapunzel. De show blijft dichtbij de verhaallijn van de 50ste speelfilm van Disney, maar wel met enkele bijzondere wendingen om het tot een live productieshow te maken. Favoriete personages als Rapunzel, Flynn Ryder, Moeder Gothel en Maximus het politiepaard zullen daarbij hun opwachting maken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger