Cruisereiziger
Uncategorized

Nieuw aanbod bruiloften op zee bij Norwegian Cruise Line

Bruiloft NCLVanaf deze maand is het bij Norwegian Cruise Line mogelijk om op de Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway legaal je huwelijk te laten voltrekken op zee door de kapiteins van deze cruiseschepen. Ook op de Norwegian Escape, die deze herst in de vaart komt, zal deze mogelijkheid worden aangeboden.

Het ‘Wedding At Sea’ pakket bevat alles om de dag tot de mooiste van je leven te maken waaronder een bruidsboeket, corsage, champagne, bruidstaart maar ook de beschikbaarheid over een ervaren bruilofscoordinator die de gehele dag voor je plant. Het kersverse echtpaar ontvangt een huwelijkscertificaat van de Bahama’s.

In aanvulling op de bruiloften op zee worden ook op ceremonies op maat aangeboden in geselecteerde havens tijdens de cruise zowel aan boord als aan wal. Dat kan o.a. in Canada, Mexico, Europa, Caribbean en Bermuda. Ook legale bruiloften van partners met hetzelfde geslacht zijn mogelijk in plaatsen waar dit wettelijk erkend wordt.

Voor paren die opnieuw hun liefde op zee willen bevestigen biedt Norwegian Cruise Line een ‘Vow Renewal’ pakket aan. Dit biedt echtparen de kans om hun liefde te vieren door opnieuw hun geloften af te leggen tijdens een ceremonie begeleid door een officier van het schip. Ook dit pakket komt met diverse extra’s.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger