Cruisereiziger
Shows

BB King’s Blues Club na droogdok ook op MS Rotterdam

BB KingDe BB King’s Blues Club zal vanaf eind deze maand ook haar deuren openen op het MS Rotterdam. De 8-koppige band, met twee zangers, drummer, bassist, gitarist, saxofonist, trompettist en een pianist, zullen meerdere dagen per week live van zich laten horen in de Queen’s Lounge dat voor de gelegenheid zal worden omgetoverd tot een Memphis nachtclub.

Het concept maakte in maart 2013 haar debuut op het MS Eurodam. Vanwege het enorme succes werd het uitgebreid op meerdere cruiseschepen in de vloot van Holland America Line namelijk op het MS Noordam, MS Nieuw Amsterdam, MS Westerdam, MS Oosterdam en MS Zuiderdam. Na het droogdok in Hamburg is het vanaf 21 april dus ook de beurt aan het MS Rotterdam.

Bron: Facebook Holland America Line

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!