Celebrity Cruises: 18 nieuwe shows in 18 maanden

elyria Celebrity Cruises gaat maar liefst 18 nieuwe shows in 18 maanden presenteren. De rederij werkt samen met grote namen die hun sporen hebben verdiend in de theater wereld en televisiewereld, zoals Willliam Baker en musical regisseur Steve Anderson. De exclusieve shows brengen drama, dans, komedie, musical en concerten. Een van de shows heet Elyria en zal voor het eerst te zien zijn op de Celebrity Constellation in april. Op de Celebrity Summit wordt de show iMagic gebracht. Deze show biedt hologrammen, lasers en iPads.

Als aanvulling op de 18 shows, komen bovendien 10 entertainment feesten naar de schepen toe zoals een circus thema party, een Brits pop feest of een ‘Night of the Dragon’ feest met Aziatisch thema.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.