Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

MSC Splendida vaart in 2016 vanuit Southampton

MSC Cruises
MSC Splendida

MSC Cruises heeft afgelopen week haar cruiseprogramma voor 2016/2017 bekendgemaakt. In de zomer van 2016 zullen de 12 cruiseschepen uit de vloot in totaal 270 cruises maken verdeeld over 22 routes. Voor de eerste keer zal er een cruiseschip uit de Fantasia-klasse vanuit Groot-Brittannie varen. De MSC Splendida vertrekt 6 keer vanuit Southampton, waarvan twee 12-daagse cruises in april en mei naar Le Havre, Hamburg, Invergordon, Kirkwall, Greenock, Dublin en Cork, en vier 8-daagse cruises naar Le Havre, Zeebrugge, Amsterdam en Hamburg. MSC Cruises wil zo veel mogelijk Britten bekend laten worden met hun product met het oog op de komst van twee nieuwe cruiseschepen in 2017.

Tijdens het zomerseizoen 2016 zullen verder MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Magnifica, MSC Orchestra en MSC Armonia verschillende 8-daagse cruises varen in de Middellandse Zee. MSC Fantasia en MSC Lirica bieden in dezelfde regio 12- tot 13-daagse cruises. MSC Fantasia vaart ook 8-daagse cruises vanuit Kopenhagen in de Oostzee, terwijl MSC Opera vanuit dezelfde haven 8-daagse cruises maakt naar de Noorse Fjorden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!