Escape Room op Anthem of the Seas

puzzle breakRoyal Caribbean International komt op haar nieuwe cruiseschip Anthem of the Seas met de eerste Escape Room op zee genaamd ‘Escape from the Future’. Een Escape Room is een real-life game waarin je met een team wordt uitgedaagd om raadsels op te lossen. Doel is om binnen een uur te ontsnappen uit de kamer. Het Amerikaanse gespecialiseerde bedrijf Puzzle Break bracht dit nieuws afgelopen week naar buiten via haar Facebookpagina. De rederij heeft dit nog niet bevestigd. De Escape Room zou gratis zijn voor passagiers.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)