Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Video: AIDAluna opent cruiseseizoen in IJmuiden

Op Eerste Paasdag is het cruiseseizoen in IJmuiden van start gegaan met de aanloop van het cruiseschip AIDAluna. Omstreeks 13:00 in de middag arriveerde het 2.100 passagiers tellende schip van het Duitse AIDA Cruises bij de Felison Terminal. Het was een dag eerder vertrokken uit Hamburg voor een 5-daagse cruise. De meeste passagiers van de AIDAluna brachten een deel van de dag door in Amsterdam. Om 20:00 uur werd vervolgens weer koers gezet naar de volgende stop, het Engelse Dover. Op 9 en 13 april maakt de AIDAluna weer haar opwachting in IJmuiden. In totaal zullen er dit seizoen meer dan 40 cruiseschepen IJmuiden bezoeken.

RTV Noord-Holland plaatste onderstaande drone-video van Maarten Stoop op haar website.

Cruises op de AIDAluna zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger