Video: Timelapse van bouw cruiseschip AIDAprima

Cruiseschip AIDAprima nadert haar voltooiing steeds meer. Op 1 oktober 2015 wordt het schip opgeleverd aan cruisemaatschappij AIDA Cruises waarna het schip een 50-daagse reis gaat maken van Japan naar Dubai voor het eerste winterseizoen. Deze eerste reis is ook als een van vijf kortere routes van 13 tot 28 dagen boekbaar geworden.  In het voorjaar van 2016 cruist het schip in 38 dagen naar Hamburg. Waarna ze wekelijks uit Duitsland vaart vanaf 25 april 2016 naar onder andere Rotterdam. De video toont mooi hoe het schip opgebouwd is uit verschillende delen op de werf van Mitsubishi Heavy Industries in Nagasaki.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.