Google Street View vanaf riviercruiseschip ms Treasures

Google heeft in samenwerking met het Duitse Tauck River Cruising een camera geplaatst op riviercruiseschip ms Treasures. Het schip voer op de Donau en tegelijkertijd ontving Google beelden voor Google Street View. De camera stond afgelopen zomer op het voordek van het schip. De camera filmde onder andere vanaf het water in Slowakije, Kroatië, Servië, Hongarije, Bulgarije en Roemenië. Zo zijn het Hongaarse Parlementsgebouw te zien in Boedapest en het Bratislava kasteel in de hoofdstad van Slowakije.

Daarnaast zijn er ook beelden gemaakt van de Dining Room, de Panorama Lounge, het zonnedek en andere ruimtes op het ms Treasures. De camera filmt 360 graden rond met behulp van 15 lenzen. Deze worden samengesmolten en vormen zo een panoramabeeld.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.