Costa Mediterranea start zomerseizoen Costa Cruises

De Costa Mediterranea heeft afgelopen vrijdag officieel het zomerseizoen van Costa Cruises geopend. Het schip (85.700 ton) arriveerde in Triëst na een transatlantische cruise vanuit Miami waar ze 20 maart 2015 aan begon. De Costa Mediterranea startte zaterdag met haar zomerseizoen in de Adriatische Zee. Ruim 1400 passagiers ontscheepten in Trieste terwijl 2200 nieuwe gasten uit verschillende landen zoals Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Japan, aan boord kwamen.

Het cruiseschip maakt tot en met november 2015 elke zaterdag vanuit Triëst 8-daagse cruises. Afwisselend een route naar Bari, Corfu, Mykonos, Santorini en Split (Kroatië) of vanaf 9 mei naar Kotor (Montenegro), Argostoli, Corfu, Dubrovnik en Venetië.

Deze cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)