Costa Mediterranea start zomerseizoen Costa Cruises

costa mediterraneaDe Costa Mediterranea heeft afgelopen vrijdag officieel het zomerseizoen van Costa Cruises geopend. Het schip (85.700 ton) arriveerde in Triëst na een transatlantische cruise vanuit Miami waar ze 20 maart 2015 aan begon. De Costa Mediterranea startte zaterdag met haar zomerseizoen in de Adriatische Zee. Ruim 1400 passagiers ontscheepten in Trieste terwijl 2200 nieuwe gasten uit verschillende landen zoals Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Japan, aan boord kwamen.

Het cruiseschip maakt tot en met november 2015 elke zaterdag vanuit Triëst 8-daagse cruises. Afwisselend een route naar Bari, Corfu, Mykonos, Santorini en Split (Kroatië) of vanaf 9 mei naar Kotor (Montenegro), Argostoli, Corfu, Dubrovnik en Venetië.

Deze cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.