Disney riviercruises op Donau in 2016

Idisneycruiselinen 2016 zal Disney een aantal riviercruises in samenwerking met AmaWaterways organseren. De familie riviercruises vinden vijfmaal plaats, vier in de zomer en een rond de kerst , op de Donau. Ze duren 1 week En starten op 7, 14, 21 en 28 juli & 22 december 2016. Niet Disney Cruise Line organiseert deze speciale cruises maar Adventures by Disney. AmaWaterways laat in de tussentijd het nog te bouwen schip AmaViola speciaal inrichten voor families. Er komen hutten geschikt voor families met vijf personen en hutten die met elkaar verbonden zijn met een tussendeur.

Het entertainment is uiteraard geënt op families. Gemiddeld worden er vijf verschillende activiteiten per dag georganiseerd met geselecteerde “Adventure” gidsen. Deze gidsen zijn Engelstalig en deels afkomstig uit Amerika en deels lokale gidsen. Je vindt op de schepen overigens geen Disney figuren voor meet&greet uurtjes zoals bij de Disney parken en Disney Cruise Line.

De all inclusive cruises starten in Vilshofen in Duitsland en eindigen in Budapest en vice versa. Op de route worden onder andere Wenen en Passau bezocht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​