Cruisereiziger
Eten en drinkenRestaurant

Geen toeslag voor Aziatische restaurants bij Norwegian Cruise Line

Shanghai noodle bar norwegian getaway
Shanghai Noodle Bar op Norwegian Getaway

Norwegian Cruise Line gaat per direct de Aziatische restaurants inclusief maken op alle schepen. Op de Norwegian Breakaway, Getaway en de Epic gaat het om de Shanghai’s Noodle Bar. Op de andere schepen heten de Aziatische restaurants bijvoorbeeld Jasmine Garden, Chin Chin of Shogun. Norwegian Cruise Line is aan het investeren met het Norwegian NEXT programma dat zich richt op het verbeteren van de dineermogelijkheden aan boord. Voortaan geldt er dus geen toeslag meer voor onderstaande Aziatische restaurants:

 • Orchid Garden, Norwegian Gem
 • East Meets West, Pride of America
 • Lotus Garden, Norwegian Pearl
 • Shogun, Norwegian Spirit
 • Chin Chin, Norwegian Jewel
 • Bamboo, Norwegian Dawn
 • Jasmine Garden, Norwegian Jade
 • Ginza, Norwegian Star
 • Shanghai’s, Norwegian Epic
 • Shanghai’s Noodle Bar, Norwegian Epic
 • Shanghai’s Noodle Bar, Norwegian Breakaway and Norwegian Getaway

Overigens blijven de Teppanyaki restaurants wel een toeslag vragen. Dit geldt ook voor de Sushi bars die a la carte zijn geprijst. “Norwegian Freestyle Dining is een leuke en flexibele manier voor gasten om zoveel mogelijk te genieten van de dineer mogelijkheden op zee, wanneer ze maar willen en met wie,” zegt Andy Stuart, directeur van NCL. “We zijn erg blij dat we dit kunnen voort zetten met de introductie van de vlootbrede inclusieve Aziatische keuken.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger