Disney riviercruises op Donau in 2016

Idisneycruiselinen 2016 zal Disney een aantal riviercruises in samenwerking met AmaWaterways organiseren. De familie riviercruises vinden vijfmaal plaats, vier in de zomer en een rond de kerst , op de Donau. Ze duren 1 week En starten op 7, 14, 21 en 28 juli & 22 december 2016. Niet Disney Cruise Line organiseert deze speciale cruises maar Adventures by Disney. AmaWaterways laat in de tussentijd het nog te bouwen schip AmaViola speciaal inrichten voor families. Er komen hutten geschikt voor families met vijf personen en hutten die met elkaar verbonden zijn met een tussendeur.

Het entertainment is uiteraard geënt op families. Gemiddeld worden er vijf verschillende activiteiten per dag georganiseerd met geselecteerde “Adventure” gidsen. Deze gidsen zijn Engelstalig en deels afkomstig uit Amerika en deels lokale gidsen. Je vindt op de schepen overigens geen Disney figuren voor meet&greet uurtjes zoals bij de Disney parken en Disney Cruise Line.

De all inclusive cruises starten in Vilshofen in Duitsland en eindigen in Budapest en vice versa. Op de route wordt onder andere Wenen en Passau bezocht.  

Kijk voor meer informatie over AmaWaterways bij:

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)