Cruisereiziger
CruisemaatschappijVerkoop/koop

Splendour of the Seas omgedoopt tot Thomson Discovery

Splendour of the Seas
Splendour of the Seas

Het Britse Thomson Cruises maakte al eerder bekend dat zij de Splendour of the Seas van Royal Caribbean gaan overnemen. Het schip zal daarbij de naam Thomson Discovery krijgen na een uitgebreide renovatie. Het eerste seizoen, in de zomer van 2016 vaart het cruiseschip (1830 passagiers, 70.000 ton) in de Middellandse Zee. Vanuit Palma de Mallorca maakt ze vier verschillende zevendaagse routes naar onder andere Civitavecchia (voor Rome), Livorno (voor Florence), Villefranche, Barcelona en Cadiz.

De Splendour/Thomson Discovery heeft heeft 915 hutten, waarvan 40% met balkon. Het cruiseschip wordt de grootste in de vloot van Thomson Cruises en heeft direct de meeste balkoncapaciteit.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger