Splendour of the Seas omgedoopt tot Thomson Discovery

Splendour of the Seas
Splendour of the Seas

Het Britse Thomson Cruises maakte al eerder bekend dat zij de Splendour of the Seas van Royal Caribbean gaan overnemen. Het schip zal daarbij de naam Thomson Discovery krijgen na een uitgebreide renovatie. Het eerste seizoen, in de zomer van 2016 vaart het cruiseschip (1830 passagiers, 70.000 ton) in de Middellandse Zee. Vanuit Palma de Mallorca maakt ze vier verschillende zevendaagse routes naar onder andere Civitavecchia (voor Rome), Livorno (voor Florence), Villefranche, Barcelona en Cadiz.

De Splendour/Thomson Discovery heeft heeft 915 hutten, waarvan 40% met balkon. Het cruiseschip wordt de grootste in de vloot van Thomson Cruises en heeft direct de meeste balkoncapaciteit.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.